Csőtörés Centrum nyitólap
Hírdetés
Szárításhoz klikk ide!
SOS csőtörés keresés ár, csőtörés bemérés, csepegés
Csőtörés Centrum

IGEN, MEGTALÁLJUK!Hol folyik el víz?

 

MŰSZERES HIBAKERESÉS. A Csőtörés Centrum szakemberei bontás nélkül megkeresik a csőtörések pontos helyeit, a helyi sajátosságok függvényében hőkamerával, ultrahangos vizsgálattal, speciális ipari csőkamerával, vagy pedig jelzőgázos technológiával.

 

 Hőkamerás vizsgálat
 Ultrahangos vizsgálat
 Jelzőgázos vizsgálat
 Csőkamerás vizsgálat
 Kombinált keresés
 Bontás nélküli bemérés

 

Csőtörés kereséshez Önnek elég a 06 1 445 0679-es Csőtörés Vonal-at felhívnia, ahol ügyintézőnk azonnali segítséget nyújt Önnek!

 

AKÁR MÉG MA KIMEGYÜNK ÖNHÖZ! 24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445 0679

  • Ön is belefutott már abba a hibába, hogy olyan mesterekre bízta a csőtörés pontos helyének megkeresését, akik nem értettek a szakmához, és nem voltak képesek megtalálni a hiba pontos helyét?
  • Mások hiába bontottak falakat, hiába törték fel az aljzat betont, nem lett meg a csőtörés?
  • Mi biztosan megtaláljuk! Sikeres küldetéseink aránya: 100%.

 

REFERENCIA CSŐTÖRÉS KERESÉS

 

Az alábbi képeken is egy sikeres keresés látható. Szabad szemmel nem lehetett megállapítani, hol folyik el a vezetékekből a víz, a műszeres helymeghatározás felderítette a hiba pontos helyét. Az utolsó képen a helyreállítás utáni állapot látható.

 

Lábazati csőtörés kár.

A csőtörések során, egy-egy apró lyuk a fenti képen látható módon eláztathatja a falakat.

 

Lábazati csőtörés kár.

A lábazat kb. 20 cm magasan felázott, a vakolat lehullott. A hiba valahol a falakon belül lehet.

 

Lábazati csőtörés kár.

A hibától akár 4-5 méterre is vizesek lehetnek a falak!

 

Nyomáscsökkenés mérése

A vízóra egyértelműen kimutatta, hogy zárt csapok mellett is valahol elfolyik a víz.

 

Csőtörés hibájának megtalálása

A precíz műszerekkel sikerült bazonosístatani a csőtörés helyét. Hurrá!
A bontás után a hiba azonnal orvoslásra került.

 

Nyomáscsökkenés mérése

A javított, hibamentes rész. Festés után olyan lesz, mintha semmi sem történt volna.

 


 

RONCSOLÁSMENTES MUNKAVÉGZÉS

 

Kollégáink az adott helyszínen tapasztalható sajátosságok alapján döntik el, melyik technológiát is alkalmazzák, csak és kizárólag modern műszeres helymeghatározzással dolgozunk, a falak szükségtelen roncsolása nélkül!

 

Csőtörés

Kis felfordulással dolgozunk!

Beázás

A falban vagy aljzatban van a törés?

Keresés

Akár 20-30 cm mélyen is lehet a hiba.

 

MODERN GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK

 

A csőtörés pontos helyének bemérése történhet jelzőgázos vizsgálattal, elektroakusztikus hibakeresővel, korrelációs vizsgálattal.

  • jelzőgázos vizsgálat  alattomos szivárgások, kis mértékű vízveszteség esetén használható a fűtés- és vízrendszerek repedésinek, szivárgásainak feltárására. A vizsgálat elvégzése jelentéktelen felfordulással jár, azonban a vezekréndszerből a vizet ki kell üríteni, s utána a speciális gázzal fel kell tölteni azt. Nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő technológia.
  • Az elektroakusztikus hibakeresővel a csőtörés által keltett rezgések, hanghullámok megkeresése van lehetőség. Ez egy olyan modern berendezés, mely a repedések, csőtörések helyének meghatározásához modern digitális szűrőtechnikát alkalmaz. A hiba helyének keresésekor a készülék, a csőből kifolyó víz által keltett hanghullámokat tudja megkeresni.
  • korrelációs vizsgálat ,két nem túl távoli pont közötti hiba helymeghatározására alkalmas, amikor a csőtörés helyének bemérése a cél. A falakban vagy aljzatban lévő csövek megtalálása sokszor nem könnyű, mivel minél öregebb egy ház, annál nagyobb az esélye a csőtörésnek, és beázásnak, ill. annál kisebb a valószínűsége, hogy a tulajdonos tudja, merre is futnak a vezetékek.

 

Pontos

Az anyag "elfáradt".

Helyének

Néha csak egy tömítés rossz.

Meghatározása

Egyszerre több helyen is lehet gond.

 

MŰSZERES HELYMEGHATÁROZÁSSAL DOLGOZUNK, KIS FELFORDULÁSSAL!

 

Ha a falak folyamatosan vizesek, indokolatlanul magas a vízfogyasztás, a légtérben párás, dohos a levegő, penészfoltok láthatók a sarkokban vagy a bútorok hátulján, akkor jó eséllyel lehet feltételezni, hogy valahol csőtörés vagy csőrepedés van.

 

Csőtörés bemérés folyamatban!Roncsolásmentes vizsgáltai technológiánknak köszönhetően bontás nélkül tudjuk megkeresni a szivárgás, törés helyét, beton, tégla, járólap, parketta, márvány, csempe, laminált parketta alatt is!

 

Vállajuk vezetékes csapvíz, fűtés vezeték, padlófűtés rendszer, lefolyók és csatornák rejtett vízszivárgásának megkeresését beltéren és kültéren egyaránt. Udvarban, föld alatt, betonban, díszburkolat és aszfalt, sőt csempe és beton alatt is!

 

Ha megtörtént a baj, nem könnyű a felfokozott stresszes állapotban kiválasztani a jó szakembert, sokan esnek amatőr szakemberek áldozatául. Ha minket választ, a csőtörések és vízszivárgások bemérése nem jár felfordulással, cálunk a károk minimalizálása!

 

Bontás

Megrendeléshez hívja a 06 1 445 0679-et!

Nélküli

Egy függőleges cső lyukadt ki.

Műszeres

A fagy is okozhat csőtörést.


24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445  0679

[ Nyitólap | Bemutatkozás | Csőtörés BEMÉRÉS | Árak | Csőtörés GYIK | Megrendelés | Kapcsolat ]


Minden jog fenntartva. Copyright © 2010-2021 Csőtörés Centrum

Csőtörés Beázás Centrum

[ Mobil változat ]