Csőtörés Centrum nyitólap
Hírdetés
Szárításhoz klikk ide!
SOS csőtörés keresés ár, műszeres csőtörés bemérés, csepegés
Műszeres Csőtörés Keresés

KERESÜNK ÉS TALÁLUNK.Megvan a csőtörés hiba!


BUDAPESTI VÁLLALKOZÁSUNK a csőtörések pontos helyének megtalálására specializálódott, szakembereink modern műszeres helymeghatározással dolgoznak, kis felfordulással.

Csak ott kell a falat, az aljzatot megbontani, ahol a tényleges hiba van! Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt kimennek a kár helyszínére, és a modern géparkunknak köszönhetően, a vezetékek nyomvonalának megbontása nélkül megkeresik a csőtörés pontos helyét.


24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445 0679


100% MEGTALÁLÁSI GARANCIA!* Az elmúlt évtizedekben rengeteg helyen dolgoztunk, igen nagy tapasztalatra tettünk szert, mi a csőtörés kereséshez, a csőtörések bemérésekhez értünk igazán.


Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, az új technológia megoldásokat azonnal bevezetjük, melyeknek köszönhetően egyszerre többféle roncsolásmentes keresési technológiát is alkalmazhatunk egy-egy adott munka kapcsán, így minden esetben meg tudjuk találni a hiba forrását! Mindehol azt a keresési technológiát alkalmazzuk, ami a leghatékonyabb és a leginkább kifizetődő.

 

* Ha a feltárás alkalmával megállapítást nyer, hogy nincs szivárgás, nincs csőrepedés, akkor természetesen ki kell fizetni a felhasznált anyagok és a keresés munkadíját. A megrendelő viszont ilyenkor örülhet, hogy végre tudja, nála tuti nincs hiba, és nem folyik el sehol víz!
REFERENCIA MUNKÁK


Az alábbi fotókat kollégáink készítették, nem az Internetről letöltött anyagok!


Csőtörés keresés Budapest: www.CsotoresCentrum.hu

Csőtörés bemérés Budapesten, akár még ma! Ingyenes információ: 06 1 445 0679.


Parketta alatti csőtörés

A parkatta alatti szivárgási hibá(ka)t is fel tudjuk deríteni.


Súlyos csőtörés okozta károk

Ha sokáig nem veszik észre a hibát - mondjuk egy nyári szünet alatt -, súlyos károk lehetnek.


Csepegő víz összegyűjtése gyerek medencében

Volt olyan esetünk, amikor a lakók gyerekmedencét és lábosokat használtak a csepegő víz ellen!


Nyomáscsökkenés mérése

A padlószőnyegek és a bútorok megszívják magukat vízzel, a szárításban is tudunk segíteni.


Súlyos csőtörés okozta károk

Olyan is gyakran megesik, hogy a hiba a felettünk lakónál van.


Nyomáscsökkenés mérése

Ha a főcsap elzárása után azonnal csökken a nyomás, biztos hogy valahol szivárgás van.


Csőtörés keresés

Egyszerre akár több helyen is lehet hiba.


A víz elfolyik

A hiba helyétől akár 20-25 méterre is lehet vizesedés.


Csőtörés keresés

A hiba megtalálása után, készséggel segítünk a helyreállításban is.


RÓLUNK ÍRTÁK...


Koch Kristóf: Még a megrendelés napján kijöttek hozzánk, és azonnal megtalálták a padlófűtés szivárgásának okát. Gyorsan, korrekten, tisztán dolgoztak. Csak ajánlani tudom őket! Üdv, Krisz


Vas Ádám: Nálunk a fűtésrendszer szivárgott valahol, egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy a folyamatosan után kell töltenűnk a zárt fűtésrendszerbe a vizet. Nagyon idegesítő volt, hogy tudtuk, valahová ez a víz elfolyik. A bejelentést követően a Csőtörés Centrum szakemberei másnap reggel kijöttek hozzánk, és kb. egy óra alatt meg is találták a hibát. Le kellett ereszteni a vizet a vezetékekből, gázzal töltötték meg a rendszert, majd egy speciális ultra érzékeny műszer segítségével 10-20 cm pontossággal tudták bontás nélkül meghatározni a hiba helyét. Egy rossz L alakú csatlakozó anyaga fáradt el, és ott folyt el a víz. Köszönjük a gyors és korrekt árú, alapos munkavégézésüket!


Gábor: Már két másik brigád is járt nálunk a keresés miatt, utánuk a fürdőszobánk úgy nézett ki, mint egy háborús ostrom területe. Itt-ott leverve a vakolat, kibontva tégla, 5-6 luk a falon. Ekkor bukkantunk a Csőtörés Centrum honlapjára. Megkéreztem őket, mit ajánlanának? Azt mondták, kijönnek és megnézik, mit tudnak tenni. És láss csodát, ők megtalálták a hibát! Ha előbb bukkantam volna rájuk, akkor megspórolhattam volt a másik két brigád munkabérét. No mindegy. A lényeg, hogy végre megvan a hiba, és nem folyik el több víz. :-)


Kelemen Zsolt: Egy vasárnapi napon hívtuk őket, és hétfő délelőtt már ki is jöttek hozzánk, Budapest III. kerületébe. István kollégájuk végezte a munkát, akivel maximálisan meg voltunk elégedve! Ezúton is köszönjük a munkáját.


RÉMTÖRTÉNETEK...

 

Horrorisztikus történeket hallott arról, hogy ismerőseik olyan mesterekre bízták a csőtörés pontos helyének megkeresését, akik nem értettek a szakmához, és nem voltak képesek megtalálni a hiba pontos helyét? Hiába bontottak falakat, hiába törték fel az aljzat betont, nem lett meg a csőtörés?

 

A hiba nem lett meg, viszont iszonyatos felfordulást hagytak maguk után? Mi csak akkor kezdünk el bontani, ha 100%-ra biztosak vagyuk a beazonosításban!

 

Ilyen nálunk nem fordulhat elő! Mi biztosan megtalájuk!

Felesleges bontás nélkül. Elégedett ügyfeleink aránya 100%.

 

Várjuk megrendeléseiket, akár még ma ki tudunk menni Önhöz!24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445  0679

[ Nyitólap | Bemutatkozás | Csőtörés BEMÉRÉS | Árak | Csőtörés GYIK | Megrendelés | Kapcsolat ]


Minden jog fenntartva. Copyright © 2010-2021 Csőtörés Centrum

Csőtörés Beázás Centrum

[ Mobil változat ]