Csőtörés Centrum nyitólap
Hírdetés
Szárításhoz klikk ide!
SOS csőtörés keresés ár, műszeres csőtörés bemérés, csepegés
Műszeres Csőtörés Keresés

KERESÜNK ÉS TALÁLUNK.Megvan a csőtörés hiba!


BUDAPESTI VÁLLALKOZÁSUNK a csőtörések pontos helyének megtalálására specializálódott, szakembereink modern műszeres helymeghatározással dolgoznak, kis felfordulással.

Csak ott kell a falat, az aljzatot megbontani, ahol a tényleges hiba van! Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt kimennek a kár helyszínére, és a modern géparkunknak köszönhetően, a vezetékek nyomvonalának megbontása nélkül megkeresik a csőtörés pontos helyét.


24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445 0679


100% MEGTALÁLÁSI GARANCIA! Az elmúlt évtizedekben rengeteg helyen dolgoztunk, igen nagy tapasztalatra tettünk szert, mi a csőtörés kereséshez, a csőtörések bemérésekhez értünk igazán.


Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, az új technológia megoldásokat azonnal bevezetjük, melyeknek köszönhetően egyszerre többféle roncsolásmentes keresési technológiát is alkalmazhatunk egy-egy adott munka kapcsán, így minden esetben meg tudjuk találni a hiba forrását! Mindehol azt a keresési technológiát alkalmazzuk, ami a leghatékonyabb és a leginkább kifizetődő.
REFERENCIA MUNKÁK


Az alábbi fotókat kollégáink készítették, nem az Internetről letöltött anyagok!


Csőtörés keresés Budapest: www.CsotoresCentrum.hu

Csőtörés bemérés Budapesten, akár még ma! Ingyenes információ: 06 1 445 0679.


Parketta alatti csőtörés

A parkatta alatti szivárgási hibá(ka)t is fel tudjuk deríteni.


Súlyos csőtörés okozta károk

Ha sokáig nem veszik észre a hibát - mondjuk egy nyári szünet alatt -, súlyos károk lehetnek.


Csepegő víz összegyűjtése gyerek medencében

Volt olyan esetünk, amikor a lakók gyerekmedencét és lábosokat használtak a csepegő víz ellen!


Nyomáscsökkenés mérése

A padlószőnyegek és a bútorok megszívják magukat vízzel, a szárításban is tudunk segíteni.


Súlyos csőtörés okozta károk

Olyan is gyakran megesik, hogy a hiba a felettünk lakónál van.


Nyomáscsökkenés mérése

Ha a főcsap elzárása után azonnal csökken a nyomás, biztos hogy valahol szivárgás van.


Csőtörés keresés

Egyszerre akár több helyen is lehet hiba.


A víz elfolyik

A hiba helyétől akár 20-25 méterre is lehet vizesedés.


Csőtörés keresés

A hiba megtalálása után, készséggel segítünk a helyreállításban is.


RÓLUNK ÍRTÁK...


Koch Kristóf: Még a megrendelés napján kijöttek hozzánk, és azonnal megtalálták a padlófűtés szivárgásának okát. Gyorsan, korrekten, tisztán dolgoztak. Csak ajánlani tudom őket! Üdv, Krisz


Vas Ádám: Nálunk a fűtésrendszer szivárgott valahol, egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy a folyamatosan után kell töltenűnk a zárt fűtésrendszerbe a vizet. Nagyon idegesítő volt, hogy tudtuk, valahová ez a víz elfolyik. A bejelentést követően a Csőtörés Centrum szakemberei másnap reggel kijöttek hozzánk, és kb. egy óra alatt meg is találták a hibát. Le kellett ereszteni a vizet a vezetékekből, gázzal töltötték meg a rendszert, majd egy speciális ultra érzékeny műszer segítségével 10-20 cm pontossággal tudták bontás nélkül meghatározni a hiba helyét. Egy rossz L alakú csatlakozó anyaga fáradt el, és ott folyt el a víz. Köszönjük a gyors és korrekt árú, alapos munkavégézésüket!


Gábor: Már két másik brigád is járt nálunk a keresés miatt, utánuk a fürdőszobánk úgy nézett ki, mint egy háborús ostrom területe. Itt-ott leverve a vakolat, kibontva tégla, 5-6 luk a falon. Ekkor bukkantunk a Csőtörés Centrum honlapjára. Megkéreztem őket, mit ajánlanának? Azt mondták, kijönnek és megnézik, mit tudnak tenni. És láss csodát, ők megtalálták a hibát! Ha előbb bukkantam volna rájuk, akkor megspórolhattam volt a másik két brigád munkabérét. No mindegy. A lényeg, hogy végre megvan a hiba, és nem folyik el több víz. :-)


Kelemen Zsolt: Egy vasárnapi napon hívtuk őket, és hétfő délelőtt már ki is jöttek hozzánk, Budapest III. kerületébe. István kollégájuk végezte a munkát, akivel maximálisan meg voltunk elégedve! Ezúton is köszönjük a munkáját.


RÉMTÖRTÉNETEK...

 

Horrorisztikus történeket hallott arról, hogy ismerőseik olyan mesterekre bízták a csőtörés pontos helyének megkeresését, akik nem értettek a szakmához, és nem voltak képesek megtalálni a hiba pontos helyét? Hiába bontottak falakat, hiába törték fel az aljzat betont, nem lett meg a csőtörés?

 

A hiba nem lett meg, viszont iszonyatos felfordulást hagytak maguk után? Mi csak akkor kezdünk el bontani, ha 100%-ra biztosak vagyuk a beazonosításban!

 

Ilyen nálunk nem fordulhat elő! Mi biztosan megtalájuk!

Felesleges bontás nélkül. Elégedett ügyfeleink aránya 100%.

 

Várjuk megrendeléseiket, akár még ma ki tudunk menni Önhöz!24H CSŐTÖRÉS VONAL: 06 1 445 0679

[ Nyitólap | Bemutatkozás | Csőtörés BEMÉRÉS | Árak | Csőtörés GYIK | Megrendelés | ]


Minden jog fenntartva. Copyright © 2010-2019 Csőtörés Centrum

Csőtörés Beázás Centrum

[ Mobil változat ]